REGJISTRIMI I FLAMURIT TË FRANCËS PËR BARKA - nga 129 €

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-france

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË FRANCËS PËR BARKA - nga 129 €

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Francës

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Francës

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Francës

Regjistrimi i flamurit të Francës

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Francës?

rc-france
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Francë me emrin personal ose të kompanisë

E vlefshme për jetën

E vlefshme për jetën

Regjistrimi i flamurit të Francës mbetet në fuqi përgjithmonë.

Çmimi i ulët = NGA 129 EUR

Çmimi i ulët = NGA 129 EUR

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Francës.

Përfaqësim në mbarë botën

Përfaqësim në mbarë botën

Franca ka një prani të fortë detare dhe është anëtare e organizatave të ndryshme ndërkombëtare

Në dispozicion për 20 ditë!

Në dispozicion për 20 ditë!

Do të duhen 20 ditë për të përpunuar aplikacionin tuaj dhe ju do të merrni regjistrimin origjinal

E Drejta Gjithëpërfshirëse Detare

E Drejta Gjithëpërfshirëse Detare

Franca ka një ligj detar të zhvilluar mirë që mund të mbrojë anijen tuaj, ekuipazhin e saj dhe pasagjerët.

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, bareboat dhe komercial - është i njëjti çmim

Privat, Bareboat & Tregtare

Pa vrojtim anijesh

Për varkat nën 24 metra që janë të regjistruara si varka rekreative, nuk kërkohen studime.

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Francë të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 20 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Francë dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Francës

.Regjistrimi i parë -7m
129.00 EUR
.Regjistrimi i parë 7.01 deri 7.49
129.00 EUR
.Regjistrimi i parë 7.50 deri në 9.99
489.00 EUR
.Regjistrimi i parë 10 deri në 12 milion
609.00 EUR
.Regjistrimi i parë 12.01 deri 13.99m
729.00 EUR
.Regjistrimi i parë 14 deri në 15 milion
979.00 EUR
.Regjistrimi i parë 15.01 deri 19.99m
1339.00 EUR
.Regjistrimi i parë 20 deri në 24 milionë
1579.00 EUR
  RENDOS TANI

Sa taksë vjetore duhet të paguaj për varkën time nëse regjistrohem në Francë?

Shumë faktorë përdoren për të llogaritur taksën tuaj të varkës në Francë. Kjo perfshin; përdorimi i anijes, gjatësia e varkës, lloji i motorit, lloji i karburantit etj. Të gjitha këto detaje përdoren për të llogaritur shumën e saktë të taksës që duhet paguar. Kontrolloni taksat tuaja këtu: Klikoni për llogaritjen e taksës në kohë reale

Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Të gjitha format e pagesës pranohen.

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

Dokumentet e nevojshme për regjistrimin e anijes në Francë janë:
  • Një kopje e një pasaporte
  • Një dokument i formimit të kompanisë (nëse është e aplikueshme)
  • Fatura e shitjes
  • Një përshkrim i plotë i anijes, duke përfshirë madhësinë, ndërtimin dhe listën e pajisjeve të Dëshmisë së pajtueshmërisë me të gjitha ligjet mjedisore dhe të sigurisë në fuqi
  • Dokumentacioni që vërteton sigurimin e anijes

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Francë

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e varkës franceze?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin francez?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrim francez?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë një regjistrim në frëngjisht?
A duhet të bëjmë inspektimin?
Cili flamur lejohet të valojë në një jaht me regjistrim francez?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?

Merrni një ofertë pa detyrime për Franca Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner